!!> Reading ➷ Indische duinen ➯ Author Adriaan van Dis – Varanus.us

Indische duinenEPUB Indische Duinen By Adriaan Van Dis Capitalsoftworks.co.uk Popular Books, Indische Duinen By Adriaan Van Dis This Is Very Good And Becomes The Main Topic To Read, The Readers Are Very Takjup And Always Take Inspiration From The Contents Of The Book Indische Duinen, Essay By Adriaan Van Dis Is Now On Our Website And You Can Download It By Register What Are You Waiting For Please Read And Make A Refission For You

!!> Reading ➷ Indische duinen ➯ Author Adriaan van Dis – Varanus.us
 • Hardcover
 • 308 pages
 • Indische duinen
 • Adriaan van Dis
 • English
 • 27 April 2019
 • 9780434010479

  10 thoughts on “!!> Reading ➷ Indische duinen ➯ Author Adriaan van Dis – Varanus.us


 1. says:

  Het boek begint meeslepend maar gaandeweg vond ik het toch onsamenhangend, warrig, verwarrend Het verhaal springt een beetje van de hak op de tak Bovendien kan Van Dis niet beslissen of hij nu verslaggever n buitenstaander is of een deel van het verhaal Volgens mij had dit een veel beter boek kunnen zijn Nu krijg je telkens fragmentjes van het verhaal en blijf je als lezer op je honger zitten Ik begrijp dat Van Dis de relatie tot zijn vader vanop een afstand wenst te beschrijven, dat hij zijn eigen geschiedenis niet nog een keer cht wil herbeleven maar daardoor hangt het verhaal ook zo n beetje tussen twee genres het is geen autobiografie maar het is ook geen journalistiek werk, het is mossel noch vis Ik heb geen...


 2. says:

  Yesss eindelijk uit Best wel een interessant boek, maar heeft me wel 5 maanden gekost om uit te krijgen Oeps


 3. says:

  Ik vond dat ik toch eens iets van Adriaan van Dis moest lezen Zijn tv series spraken me aan zelfs al spraken de onderwerpen me niet aan De man heeft temperament, stijl, oog voor detail en voor menselijke verhalen.En dat spreekt dus ook uit zijn boek Die vier aspecten vielen me positief op.Ik ben helaas geen persoon voor autobiografi n, ik heb moeite met het feit dat mensen hun leven en gevoelens en alle aanwezige betrokkenen zomaar op straat willen en kunnen gooien En met dit boek kon ik me niet invoelen in hoeverre het autobiografisch was Je...


 4. says:

  Vet boek, heel interessant Heel anders dan ik had verwacht, juist heel grof en onsentimenteel geschreven Leest heel gemakkelijk Toen ik het uit had, had ik wel het gevoel dat ik nog veel informatie miste en het hele verhaal nog niet echt verteld was...


 5. says:

  Och Adriaan Wat is fictie en waar eindigt het Wie zal het zeggen. Schrijvend zijn jeugdtrauma s verwerken en deze publiceren als roman terwijl het toch cht duidelijk enigzins autobiografisch is Psychologisch intrigerend persoon.Van alle boeken die ik tot nu toe van Van Di...


 6. says:

  Ik begon met veel enthousiasme te lezen, maar naar het einde toe kon het me minder boeien Je vraagt je wel af hoe de relatie tussen Adriaan en zijn familie ge volueerd is na het verschijnen van het boek Ook interessant van n...


 7. says:

  Vlot geschreven, prettig leesbaar werk over de familie van Nathan, een familie die heel erg lijkt op die van Adriaan van Dis Bijzonder verhaal ook over zijn vader maar ook over de rest van een ingewikkelde, en daardoor interessante, familie.


 8. says:

  Wat is dat met Nederlanders en hun kolonisatie Ik lees wat mij aangeraden wordt, los van het onderwerp En dan stel ik vast dat n boek op drie toch wel iets te zeggen heeft over Indonesi Dat vind je in de Belgische literatuur toch niet op die manier terug Raar.


 9. says:

  pg 233 Mijn vader glimlachte geheimzinnig Een goed verhaal heeft een einde dat je zelf mag dromen.


 10. says:

  ik twijfelde tussen 3 en 4, maar alleen al voor pure moed verdient het die 4 meer dan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *